Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ψωνίσω;

Στο Tradilicius μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα από τις κατηγορίες στην αρχική σελίδα. Μετακινώντας το ποντίκι σας και κάνοντας κλικ πάνω στην κατηγορία  ο επισκέπτης μπορεί να δει όλα τα προϊόντα της κάθε κατηγορίας.

Παραδίδετε και στον χώρο εργασίας;

Μπορούμε να στείλουμε την παραγγελία σας είτε στην μόνιμη κατοικία σας ή στον τόπο εργασίας σας. Αν αποφασίσετε να αποστείλετε την παραγγελία σας στον χώρο εργασίας σας, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να παραλάβει την παραγγελία σας.

Τι θα συμβεί αν απουσιάζω κατά την παράδοση;

Mην ανησυχείτε αν δεν είστε παρόν εκείνη την χρονική στιγμή, διότι ο διανομέας προσπαθεί συνήθως να παραδώσει το δέμα σας περισσότερο από μία φορά.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να πληρώσετε την παραγγελία σας. Αντικαταβολή,
Mastercard , Visa, American Express, PayPal.
Τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν την πληρωμή σας δεν αποθηκεύονται στα αρχεία της ιστοσελίδας μας, αλλά συνδέονται απευθείας με την τράπεζα. Όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε επαλήθευση από τον εκδότη της κάρτας ή μέσω της υπηρεσίας Paypal.

Είναι ασφαλές να παραγγείλω online;

Ασφαλέστερο από ποτέ. Χρησιμοποιούμε για τις online αγορές σας ένα από τα πιο ασφαλή συστήματα και αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη βελτίωση του λογισμικού μας ώστε να σας εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τώρα και για το μέλλον.
Αξιοποιούμε τo πρότυπο Secure Sockets Layer (SSL) το οποίο πραγματοποιεί κρυπτογράφηση ευαίσθητων πληροφοριών, όπως είναι το όνομα, η διεύθυνσή σας και άλλες σημαντικές και ευαίσθητες πληροφορίες, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Οι πληροφορίες που αποστέλλονται από τον υπολογιστή σας προς την ιστοσελίδα μας δεν μπορούν να διαβαστούν από κάποιον που παρακολουθεί τον υπολογιστή σας. Η τεχνολογία αυτή περιλαμβάνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Ταυτοποίηση – εξασφαλίζει για το πρόγραμμα περιήγησής σας ότι τα δεδομένα σας αποστέλλονται στο σωστό διακομιστή και ότι ο διακομιστής είναι ασφαλής
  • Kρυπτογράφηση – κωδικοποιεί τα δεδομένα, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν από οποιονδήποτε άλλο.
  • Ακεραιότητα δεδομένων – ελέγχει ότι τα δεδομένα που μεταφέρονται δεν έχουν αλλοιωθεί.

Στην απίθανη περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης της κάρτας σας, θα πρέπει, για την προστασία και την ασφάλειά της, να αναφέρετε αμέσως το περιστατικό στον προμηθευτή της πιστωτικής σας κάρτας.

Το προϊόν που θέλω έχει εξαντληθεί. Πότε θα είναι πάλι διαθέσιμο;

Σε περίπτωση που έχετε ήδη παραγγείλει και το προϊόν έχει εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τυχόν καθυστέρηση ή να σας αποστείλουμε ένα παρόμοιο προϊόν της επιλογής σας.